banner123
banner01
banner03

LAYANAN INTI

IKLAN IKI LAB

  • EMC Laboratory

    Laboratorium EMC

    Anbotek duwe laboratorium EMC sing misuwur ing donya, kalebu: rong kamar antrum gelombang penuh metode (frekuensi tes nganti 40GHz), papat kamar tameng, siji ruang tes elektrostatik (ESD), lan siji laboratorium anti-gangguan. Kabeh peralatan kasebut yaiku diproduksi lan dibangun dening Jerman ROHDE & SEHWARZ, SCHWARZBeck, Swiss EMC Partner, America AGILENT, TESEQ lan perusahaan internasional liyane sing misuwur ing industri kasebut. LEBIH LANJUT

  • Radio frequency laboratory

    Laboratorium frekuensi radio

    RF Lab kasusun saka puluhan ahli teknologi komunikasi nirkabel senior lan insinyur, kalebu China SRRC, EU RED, ID Amerika Serikat FCC, Kanada IC, Jepang TELEC, Korea KC, Malaysia SIRIM, sertifikasi produk nirkabel RCM Australia ing luwih saka 40 negara lan wilayah. LEBIH LANJUT

  • Electrical safety laboratory

    Laboratorium keamanan listrik

    Laboratorium Keamanan minangka salah sawijining laboratorium paling awal sing digawe ing Anbotek Testing, kanggo uji coba keamanan lan sertifikasi macem-macem barang produk elektronik lan listrik komersial lan omah. Kanthi peralatan uji coba canggih, pengalaman sing apik ing proyek keamanan lan luwih saka 20 insinyur teknis profesional, Institusi Pengujian Anbotek bisa nyukupi persyaratane para pelanggan kanggo tes lan sertifikasi. LEBIH LANJUT

  • New energy battery laboratory

    Laboratorium baterai energi anyar

    Kanggo kerja sama karo upgrade lan transformasi industri batere, Anbotek Testing wis nguatake investasi ing baterai batere energi lan laboratorium baterai listrik ing taun-taun pungkasan, ningkatake macem-macem instrumen lan peralatan pangujian baterai, lan ngenalake insinyur lan teknisi baterai senior. LEBIH LANJUT

  • Food Contacts and Consumer Goods Laboratory

    Kontak Pangan lan Laboratorium Barang Konsumen

    Kita duwe pirang-pirang taun riset teknis lan pengalaman tes profesional ing babagan bahan kontak panganan. Bidang sing diakoni dening CNAS lan CMA kalebu persyaratan kontrol keamanan bahan kontak panganan saiki ing ruang lingkup global. Laboratorium barang konsumen minangka profesional sing melu peralatan elektronik, mobil, dolanan, tekstil lan uji coba produk konsumen liyane, evaluasi kinerja lan perbaikan layanan institusi. LEBIH LANJUT

  • Reliability Laboratory

    Laboratorium Keandalan

    Laboratorium Reliabilitas Lembaga Tes Anbotek minangka lembaga layanan teknis khusus kanggo tes produk elektronik lan listrik. Fokus ing kinerja produk lan riset reliabilitas lan ngewangi para pelanggan kanggo ningkatake kualitas produk. LEBIH LANJUT

  • Automotive New Materials & Components Laboratory

    Laboratorium Bahan & Komponen Anyar Otomotif

    Laboratorium Bahan & Komponen Otomotif minangka laboratorium pihak katelu sing spesialisasine kanggo nyoba produk otomotif. Saiki, perusahaan wis entuk sertifikasi bahan interior otomotif CNAS, CMA lan CCC. Kita bisa nyedhiyakake layanan mandheg profesional lan berkualitas tinggi ing lapangan pengujian properti fisik bahan dekorasi interior / eksterior, uji bahan lan bagean VOC, uji aksesoris awak otomatis, lsp. LEBIH LANJUT

  • Intelligent lighting energy efficiency & light performance laboratory

    Efisiensi energi pencahayaan cerdas & laboratorium kinerja cahya

    Kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman ing layanan sertifikasi internasional ing bidang sertifikasi efisiensi energi cahya. Kita wis nggawe hubungan kerja sama sing apik karo sawetara pelanggan lan nglumpukake puluhan ewu kasus sertifikasi sing sukses. Sanalika, duwe hubungan sing raket karo UL, BV, ETL, EPA, DLC, TUV SUD, TUV Rheinland lan institusi liyane ing Jerman, lan duwe keuntungan sing nyata ing saluran kerja sama. LEBIH LANJUT

  • International transfer service

    Layanan transfer internasional

    Transfer internasional lan sertifikasi One Belt And One Road Anbotek wis melu sertifikasi internasional luwih saka 10 taun, lan wis nglumpukake pengalaman sugih ing CCC, SABER (biyen SASO), SONCAP, TUV MARK, CB, GS, UL, ETL, SAA lan bidang sertifikasi liyane. LEBIH LANJUT

  • Photovoltaic laboratory

    Laboratorium fotovoltaik

    Minangka panyedhiya utama modul fotovoltaik lan uji coba komponen lan layanan sertifikasi ing Tiongkok, Anbotek Testing Co., Ltd. duwe peralatan uji coba internasional canggih lan wis diidini lan diakoni dening CNAS, CBTL, TUV, lsp., Nyedhiyakake layanan keamanan lan kualitas sing relevan kanggo industri fotovolta global. LEBIH LANJUT

3/3
3/3

SING APA KITA

Laboratorium Kepatuhan Anbotek Shenzhen Limited (Singkatan minangka Anbotek, Kode saham 837435) minangka lembaga uji coba pihak katelu sing komprehensif, independen, kanthi otoritas kanthi jaring layanan ing saindenging negara. Kategori produk layanan kalebu Internet of Things, produk komunikasi 5G / 4G / 3G, mobil pintar lan komponen, energi anyar, bahan anyar, aerospace, transportasi kereta api, industri pertahanan nasional lan industri militer, intelijen buatan, lingkungan ekologis lan liya-liyane.

SEKTOR SERVIS

  • Testing

    Tes

    Layanan pengujian profesional lan ketat LEBIH LANJUT
  • Certification

    Sertifikasi

    Data otentikasi otoritas otentikasi otentikasi LEBIH LANJUT
  • Solution

    Solusi

    Solusi profesional kanggo ngrampungake masalah sirkulasi sertifikasi produk, supaya jagad bisa nuduhake produk sing berkualitas LEBIH LANJUT
  • Top-up Services

    Layanan Top-up

    Layanan top-up kanggo nyedhiyakake pelatihan global, manajemen, layanan top-up inspeksi nganti kepuasan, kanggo njaga regane. LEBIH LANJUT
<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>